Gratis thuiswerk
Er kunnen verschillende redenen zijn dat u op zoek bent naar thuiswerk en het liefst gratis. Wellicht dacht u al iets gevonden te hebben en moest u bemiddelingskosten betalen. Uiteindelijk werd er geen thuiswerk geleverd en moest u weer op zoek.

Het is goed om te weten dat thuiswerk altijd gratis hoort te zijn wanneer u dit doet voor een opdrachtgever. Wellicht dat u enige kosten heeft om uw werk te doen, maar het is nooit de bedoeling dat u de opdrachtgever betaalt voor het thuiswerk. Wordt dit wel van u verwacht, dan is de kans groot dat u met een schimmig bureau te maken heeft.

Wanneer u buiten schot van dergelijke bureaus wilt blijven, kijk dan eens naar de mogelijkheden van gratis thuiswerk via Google Adsense. Dit is een online advertentieplatform van niemand minder dan het miljardenconcern Google. U zult dan zelfstandig aan de slag moeten, maar u kunt het werk volledig vanuit huis uitvoeren.

Het idee achter Adsense is dat u geld kunt verdienen met uw eigen website. Op uw website plaatst u een advertentieblok welke gekoppeld is aan uw Adsense account. Wanneer een bezoeker via een advertentie op uw website doorklikt naar de website van de adverteerder, wordt het saldo in uw Adsense account verhoogd. Per klik ontvangt u tussen de 1 eurocent en de enkele euro's. Wanneer de drempel van zeventig euro wordt bereikt, wordt u de volgende maand uitbetaald.

Lijkt het u wat om aan de slag te gaan met Google Adsense? U kunt zich hier inlezen. De website biedt ook een e-book aan waarin u alle technieken leert om een succesvolle Adsense onderneming te krijgen.

Wanneer u aan de slag gaat met Google Adsense dient u wel rekening te houden met enige opstartkosten, zoals de kosten van hosting van uw website en uw eigen domein. Maar dit geld heeft u al heel snel terugverdiend. Verder is deelname aan Adsense gratis. Google zal u alleen maar geld uitbetalen en dat blijft ook zo.